1 SNMD - Orasul Meu

SNMD

Săptămâna Națională a Micului Dejun

Unitățile de învățământ preșcolar au nevoie de sprijin și asistență în efortul de a conecta părinții și comunitatea, în scopul comun al creșterii unor copii sănătoși și activi pe tot parcursul zilei, micul dejun constituind unul din obiceiurile alimentare esențiale pentru obținerea acestui deziderat.

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar grădinițele pregătesc în fiecare zi sute de mii de mic-dejunuri pentru copiii înfometați!

Săptămâna națională a Micului Dejun va reprezenta nu doar un prilej de sărbătoare și distracție pentru copii, dar și un extraordinar prilej de a spori gradul de conștientizare a importanței pentru sănătatea copiilor a celei mai importante mese a zilei.

Săptămâna Națională a Micului Dejun

Cum vor participa grădinițele?

  • Kit-uri de sărbătorire a evenimentului, astfel încât să poată organiza Săptămâna națională a Micului Dejun (postere, desene, informații pentru părinți, fișe de activitate, scrisoare de invitație, idei de meniu);
  • Cupoane de reducere pentru achiziționarea de ingrediente sănătoase și proaspete pentru pregătirea micului dejun, ca de exemplu produse pe bază de cereale integrale cu fibre, produse lactate, ouă, fructe și legume;

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!