Retururi

Retururi sau schimburi pentru produsele cumpărate online:

Sperăm să-ți placă ceea ce ai comandat. Dar în caz că nu-ți place, după returnarea produsului te vim recompensa cu credite pentru a le putea folosi în magazinul online. 

Retururile sunt posibile în termen de 30 de zile de la plasarea achiziționarea produselor.

Produsele returnate sunt verificate de către departamentul nostru de logistică la primirea în depozit. Dacă nu sunt deteriorate, cererea dumneavoastră pentru credite va fi procesată.  

Pregătirea coletului:

a-Împachetați coletul corespunzător, dacă este posibil, în ambalajul original. 

b-Includeți chitanța și dovada efectuării plății (în caz contrar nu veți beneficia de creditul online).

c-Trimiteți la adresa:

Orasul-Meu.com
Strada Dr N. Turnescu 11
Bucuresti 050467
Romania

Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a investit în renovarea centrelor de plasament, a secțiilor de pediatrie și a spațiilor de așteptare din cadrul spitalelor pentru copii din București și din țară, a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice, a organizat petreceri și a oferit cadouri copiilor de Paște, Ziua Copilului, Moș Nicolae și Moș Crăciun. Toate produsele „Orașul Meu, Culorile Mele” sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: CărtureștiDivertaeMag.

Orasul Meu

Orasul Meu

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!