Plăți sigure 

Orasul Meu se asigura ca toate tranzacțiile  sunt 100% sigure și lipsite de riscuri. Siguranța dumneavoastră este cea mai importantă. Acceptă carduri Visa, Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Discover Card, și PayPal.

Plăți sigure. Opțiuni alternative:
Plăți sigure. Orasul-Meu.com asigură o experiență de cumpărături online sigură, cu plati sigure. Totuși, dacă nu doriți să cumpărăți produse online, vă invităm să contactați departamentul nostru de Relații cu clineții apasănd AICI. Un reprezentant vă va contacta telefonic și va plasa o comandă pentru dumneavoastră.

Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a investit în renovarea centrelor de plasament, a secțiilor de pediatrie și a spațiilor de așteptare din cadrul spitalelor pentru copii din București și din țară, a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice, a organizat petreceri și a oferit cadouri copiilor de Paște, Ziua Copilului, Moș Nicolae și Moș Crăciun. Toate produsele „Orașul Meu, Culorile Mele” sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: CărtureștiDivertaeMag.

Orasul Meu

Orasul Meu

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: Cărturești, Diverta, eMag. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!