Livrarea

Livrarea se face după confirmarea plății comenzii dumneavoastră de către partenerii nostri NETOPIA / MobilPAY  / PayPal, vom expedia coletul către dumneavoastră. Dacă alegeți opțiunea de plată la livrare, comanda dumneavoastră va fi procesată în următoarele 48 de ore. 

Pre-comenzi:
Puteți să pre-comandați produse din magazinul online înainte ca acestea să devină disponibile. Produsele pre-comandate vor fi livrate imediat ce devin disponibile. Produsele care pot fi pre-comandate sunt semnalate și au alăturată o dată orientativată pentru când vor putea fi livrate.  Atunci când devin disponibile, veți primi un email care vă va comunica când v-au fost trimise produsele.  Puteți primi de asemenea unul sau mai multe emailuri dacă apare vreo modificare la pre-comanda efectuată.

Taxe:
Taxele de livrare și de procesare variază în funcție de greutate, volum și locația dumneavoastră geografică.  

Puteți vedea taxele de livrare care se aplică comenzii dumneavoastră înaintea efectuării plății online. 

Timp de livrare:
Aproximativ 3 până la 10 zile lucrătoare durează în medie de la plasarea comenzii online și până la primirea coletului. 

Vă tugăm să luați la cunoștință faptul că facem tot posibilul să trimitem toate comenziile în primele 48 de ore. Funcționăm de luni până vineri, dar nu și în zilele de sărbători naționale. Timpul de librare aproximativ este numai o estimare și începe din momentul când comanda a fost trimisă; nu suntem responsabili de potențiale întârzieri cauzate de serviciul poștal. Dacă un client comandă mai multe produse, este posibil ca produsele să fie livrate separat. 

Nu ne facem responsabili de întârzieri sau daune coletului dumneavoastră odată ce acesta nu se mai află în posesia noastră.

Aveți întrebări referitoare la livrare? 

Vă rugăm, apăsăți AICI pentru a contacta Relații cu clienții și vă vom asista cu plăcere. 

Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a investit în renovarea centrelor de plasament, a secțiilor de pediatrie și a spațiilor de așteptare din cadrul spitalelor pentru copii din București și din țară, a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice, a organizat petreceri și a oferit cadouri copiilor de Paște, Ziua Copilului, Moș Nicolae și Moș Crăciun. Toate produsele „Orașul Meu, Culorile Mele” sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: CărtureștiDivertaeMag.

Orasul Meu

Orasul Meu

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: Cărturești, Diverta, eMag. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!