Livrare

După confirmarea plății comenzii dumneavoastră de către partenerii nostri NETOPIA / MobilPAY  / PayPal, vom expedia coletul către dumneavoastră. Dacă alegeți opțiunea de plată la livrare, comanda dumneavoastră va fi procesată în următoarele 48 de ore. 

Pre-comenzi:
Puteți să pre-comandați produse din magazinul online înainte ca acestea să devină disponibile. Produsele pre-comandate vor fi livrate imediat ce devin disponibile. Produsele care pot fi pre-comandate sunt semnalate și au alăturată o dată orientativată pentru când vor putea fi livrate.  Atunci când devin disponibile, veți primi un email care vă va comunica când v-au fost trimise produsele.  Puteți primi de asemenea unul sau mai multe emailuri dacă apare vreo modificare la pre-comanda efectuată.

Taxe:
Taxele de livrare și de procesare variază în funcție de greutate, volum și locația dumneavoastră geografică.  

Puteți vedea taxele de livrare care se aplică comenzii dumneavoastră înaintea efectuării plății online. 

Timp de livrare:
Aproximativ 3 până la 10 zile lucrătoare durează în medie de la plasarea comenzii online și până la primirea coletului. 

Vă tugăm să luați la cunoștință faptul că facem tot posibilul să trimitem toate comenziile în primele 48 de ore. Funcționăm de luni până vineri, dar nu și în zilele de sărbători naționale. Timpul de librare aproximativ este numai o estimare și începe din momentul când comanda a fost trimisă; nu suntem responsabili de potențiale întârzieri cauzate de serviciul poștal. Dacă un client comandă mai multe produse, este posibil ca produsele să fie livrate separat. 

Nu ne facem responsabili de întârzieri sau daune coletului dumneavoastră odată ce acesta nu se mai află în posesia noastră.

Aveți întrebări referitoare la livrare? Vă rugăm, apăsăți AICI pentru a contacta Relații cu clienții și vă vom asista cu plăcere. 

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: Cărturești, Diverta, eMag. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!