1 Întrebari frecvente - Asociatia Orasul Meu, Culorile Mele

Întrebari frecvente

Sunt din afara țării și aș vrea să comand ceva. Cum procedez? Cum livrați?

Produsele noastre pot să fie comandate și din străinătate, ele urmând a fi livrate prin intermediul serviciilor postale. Singura restricție este legată de plată – vei putea plăti numai online, cu cardul. În ce privește taxa de transport, ea diferă în funcție de greutatea coletului tău.

Am vrut să comand un produs etichetat ca „Indisponibil”, dar nu am putut. De ce?

Dacă un produs este etichetat ca fiind indisponibil, înseamnă că este epuizat la furnizorii noștri. Din păcate, oricât ne-am dori, nu putem onora momentan comanda pentru acest produs.

Am plasat o comandă, dar aș vrea să modific ceva. Cum procedez?

Dacă vrei să aduci modificări unei comenzi plasate pe site-ul nostru, te rugăm să ne contactezi pe e-mail contact@Orasul-Meu.com sau la telefon +40 799 736 675. Unul dintre colegi te va ajuta cu siguranță.

Îmi poți spune când se va reedita un produs?

Din păcate, pentru că lucrăm cu mulți furnizori ne este greu să știm o dată exactă a reeditării unui produs. Dar îndată ce va deveni din nou disponibil, el va fi listat și la noi pe site.

Am apucat deja să plătesc cu cardul un produs care între timp a devenit indisponibil. Cum fac pentru a-mi recupera banii?

Sunt două posibilități: fie primești întreaga sumă înapoi, fie o poți folosi ca plată pentru alt produs, la schimb. Întâi sună-ne +40799 736 675 sau scrie-ne contact@Orasul-Meu.com pentru a ne spune ce variantă este preferată de tine, iar apoi vom continua cu procedurile pentru ambele situații.

Asociația Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice. A elaborat seminare și ateliere care le oferă părinților instrumentele necesare pentru a stabili un echilibru între viața aglomerată de familie și muncă. Asociația a mobilizat școli, părinți, tutori și comunități, pentru a crea medii școlare sănătoase pentru copiii noștri.

Pentru detalii suplimentare, vizitați-ne pe www.Orasul-Meu.com.

www.Orasul-Meu.com
Orasul Meu

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!