1 Înregistrează-te ca sponsor - Asociatia Orasul Meu, Culorile Mele

înregistrează-te ca sponsor

Persoane fizice și / sau Companii:

Înregistrează-te ca sponsor. Orice persoană sau companie poate contribui prin:

  • -O donație lunară recurentă, prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit. Apasă AICI pentru mai multe detalii;
  • -Sponsorizarea implementării Programului Creativ de Artă;
  • -Sponsorizarea cadourilor pentru micii pacienți defavorizați din spitale de Paște, Ziua Copilului, Moș Nicolae și de Crăciun;
  • -Sponsorizare prin intermediul strategiilor de CSR. Apasă AICI pentru a descărca oferta noastră;
  • -Muncă voluntară şi /sau sponzorizare in-kind;

Suntem mereu încântați să venim cu soluții personalizate în colaborare cu departamentele dumneavoastră de HR și marketing.

Parteneri Media:

Partenerii media sunt importanți pentru noi, fară ridicarea nivelului de conștientizare asupra scopului ONG-ului nostru, nu putem face ca lucrurile să se miște! Deveniți unul dintre partenerii nostrii media, răspândiți vorba despre programul nostru de Terapie prin Artă și oferiți cititorilor dumneavoastră hărțiile.

Vă rugăm să ne contactați pe adresa pr@orasul-meu.com pentru a primii o ofertă personalizată și adaptată nevoilor dumneavoastră.

Programul Creativ constă în renovarea orfelinatelor si unităţilor medicale pentru copii, precum şi în dezvoltarea Programului de Terapie prin Artă în România şi Republica Moldova. Programul de Terapie prin Artă utilizează procesul de creaţie pentru a îmbunătăţi starea fizică, mentală şi emoţională a unei persoane.

Asociația Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice. A elaborat seminare și ateliere care le oferă părinților instrumentele necesare pentru a stabili un echilibru între viața aglomerată de familie și muncă. Asociația a mobilizat școli, părinți, tutori și comunități, pentru a crea medii școlare sănătoase pentru copiii noștri.

Pentru detalii suplimentare, vizitați-ne pe www.Orasul-Meu.com.

www.Orasul-Meu.com
Orasul Meu

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!