1 Înregistrează-te ca distribuitor - Asociatia Orasul Meu, Culorile Mele

Înregistrează-te ca Distribuitor

Înregistrează-te ca Distribuitor. ONG-ul nostru se auto-finanțează în parte, prin vânzarea produselor create de noi, pentru a putea implementa Programul Creativ în unități medicale din România și Republica Moldova. Clienții pot cumpăra produsele direct de pe magazinul online www.orasul-meu.com sau din magazine ca Cărturești, Diverta, eMag.

Retailer:
Plasaţi și vindeţi produsele noastre în magazine, susţinând astfel misiunea socială a proiectului nostru. Vom dona 100% din vânzări pentru a ajuta copiii care suferă de boli cronice grave.

Mall-uri / Hypermarket-uri:

« Dacă copiii se joacă, părinții cumpără! »

-Plasaţi hărţile noastre XXL Uriașe la intrare şi organizaţi evenimente speciale de colorat pentru copii.

-Utilizaţi Hărțile de Colorat Uriașe în locurile de joacă pentru ajuta părinții să facă cumpărături liniștiți și a vă creşte vânzările.

Restaurante:
-Deveniţi unul din partenerii noştri, utilizând suporturile noastre de tacâmuri şi hărţile uriaşe de colorat pentru a vă distra micuţii oaspeţi. Oferim de asemenea meniuri pentru copii personalizate cu sigla restaurantului.

-Afacerea dumneavoastră poate deveni parte dintr-o mână de oameni care susțin copii defavorizați care suferă de afecțiuni cronice. Apăsați aici pentru a descărca și a descoperi oferta noastră.

Vă rugăm să ne contactați pe adresa contact@Orasul-Meu.com pentru a primi o ofertă personalizată, adaptată nevoilor dumneavoastră.

Programul Creativ constă în renovarea orfelinatelor si unităţilor medicale pentru copii, precum şi în dezvoltarea Programului de Terapie prin Artă în România şi Republica Moldova. Programul de Terapie prin Artă utilizează procesul de creaţie pentru a îmbunătăţi starea fizică, mentală şi emoţională a unei persoane.

Asociația Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice. A elaborat seminare și ateliere care le oferă părinților instrumentele necesare pentru a stabili un echilibru între viața aglomerată de familie și muncă. Asociația a mobilizat școli, părinți, tutori și comunități, pentru a crea medii școlare sănătoase pentru copiii noștri.

Pentru detalii suplimentare, vizitați-ne pe www.Orasul-Meu.com.

www.Orasul-Meu.com
Orasul Meu

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!