Inregistrează-te ca Sponsor

Persoane fizice și / sau Companii:

Orice persoană sau companie poate contribui prin:

  • -O donație lunară recurentă, prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit. Apasă AICI pentru mai multe detalii;
  • -Sponsorizarea implementării Programului Creativ de Artă*;
  • -Sponsorizarea cadourilor pentru micii pacienți defavorizați din spitale de Paște, Ziua Copilului, Moș Nicolae și de Crăciun;
  • -Sponsorizare prin intermediul strategiilor de CSR. Apasă AICI pentru a descărca oferta noastră;
  • -Muncă voluntară şi /sau sponzorizare in-kind;

Suntem mereu încântați să venim cu soluții personalizate în colaborare cu departamentele dumneavoastră de HR și marketing.

Parteneri Media:

Partenerii media sunt importanți pentru noi, fară ridicarea nivelului de conștientizare asupra scopului ONG-ului nostru, nu putem face ca lucrurile să se miște! Deveniți unul dintre partenerii nostrii media, răspândiți vorba despre programul nostru de Terapie prin Artă și oferiți cititorilor dumneavoastră hărțiile.

Vă rugăm să ne contactați pe adresa pr@orasul-meu.com pentru a primii o ofertă personalizată și adaptată nevoilor dumneavoastră.

*Programul Creativ constă în renovarea orfelinatelor si unităţilor medicale pentru copii, precum şi în dezvoltarea Programului de Terapie prin Artă în România şi Republica Moldova. ** Programul de Terapie prin Artă utilizează procesul de creaţie pentru a îmbunătăţi starea fizică, mentală şi emoţională a unei persoane.

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: Cărturești, Diverta, eMag. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!