Înregistrează-te ca Distribuitor

ONG-ul nostru se auto-finanțează în parte, prin vânzarea produselor create de noi, pentru a putea implementa Programul Creativ* în unități medicale din România și Republica Moldova. Clienții pot cumpăra produsele direct de pe magazinul online www.orasul-meu.com sau din magazine ca Cărturești, Diverta, eMag.

Retailer:
Plasaţi și vindeţi produsele noastre în magazine, susţinând astfel misiunea socială a proiectului nostru. Vom dona 100% din vânzări pentru a ajuta copiii care suferă de boli cronice grave.

Mall-uri / Hypermarket-uri:

« Dacă copiii se joacă, părinții cumpără! »

-Plasaţi hărţile noastre XXL Uriașe la intrare şi organizaţi evenimente speciale de colorat pentru copii.

-Utilizaţi Hărțile de Colorat Uriașe în locurile de joacă pentru ajuta părinții să facă cumpărături liniștiți și a vă creşte vânzările.

Restaurante:
-Deveniţi unul din partenerii noştri, utilizând suporturile noastre de tacâmuri şi hărţile uriaşe de colorat pentru a vă distra micuţii oaspeţi. Oferim de asemenea meniuri pentru copii personalizate cu sigla restaurantului.

-Afacerea dumneavoastră poate deveni parte dintr-o mână de oameni care susțin copii defavorizați care suferă de afecțiuni cronice. Apăsați aici pentru a descărca și a descoperi oferta noastră.

Vă rugăm să ne contactați pe adresa contact@Orasul-Meu.com pentru a primi o ofertă personalizată, adaptată nevoilor dumneavoastră.

*Programul Creativ constă în renovarea orfelinatelor si unităţilor medicale pentru copii, precum şi în dezvoltarea Programului de Terapie prin Artă în România şi Republica Moldova. ** Programul de Terapie prin Artă utilizează procesul de creaţie pentru a îmbunătăţi starea fizică, mentală şi emoţională a unei persoane.

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: Cărturești, Diverta, eMag. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!