Înregistrează-te ca Distribuitor

ONG-ul nostru se auto-finanțează în parte, prin vânzarea produselor create de noi, pentru a putea implementa Programul Creativ* în unități medicale din România și Republica Moldova. Clienții pot cumpăra produsele direct de pe magazinul online www.orasul-meu.com sau din magazine ca Cărturești, Diverta, eMag.

Retailer:
Plasaţi și vindeţi produsele noastre în magazine, susţinând astfel misiunea socială a proiectului nostru. Vom dona 100% din vânzări pentru a ajuta copiii care suferă de boli cronice grave.

Mall-uri / Hypermarket-uri:

« Dacă copiii se joacă, părinții cumpără! »

-Plasaţi hărţile noastre XXL Uriașe la intrare şi organizaţi evenimente speciale de colorat pentru copii.

-Utilizaţi Hărțile de Colorat Uriașe în locurile de joacă pentru ajuta părinții să facă cumpărături liniștiți și a vă creşte vânzările.

Restaurante:
-Deveniţi unul din partenerii noştri, utilizând suporturile noastre de tacâmuri şi hărţile uriaşe de colorat pentru a vă distra micuţii oaspeţi. Oferim de asemenea meniuri pentru copii personalizate cu sigla restaurantului.

-Afacerea dumneavoastră poate deveni parte dintr-o mână de oameni care susțin copii defavorizați care suferă de afecțiuni cronice. Apăsați aici pentru a descărca și a descoperi oferta noastră.

Vă rugăm să ne contactați pe adresa contact@Orasul-Meu.com pentru a primi o ofertă personalizată, adaptată nevoilor dumneavoastră.

*Programul Creativ constă în renovarea orfelinatelor si unităţilor medicale pentru copii, precum şi în dezvoltarea Programului de Terapie prin Artă în România şi Republica Moldova. ** Programul de Terapie prin Artă utilizează procesul de creaţie pentru a îmbunătăţi starea fizică, mentală şi emoţională a unei persoane.