Cum pot ajuta?

Daca te intrebi „cum pot ajuta”, afla ca poti efectua o donație lunară recurentă, o donație directă de 2% din taxa pe venit sau 20% din taxa pe profit cu contract de sponsorizare.

Transfer bancar:
Nume: ASOCIATIA ORASUL MEU CULORILE MELE
Cod fiscal: 36809852
Banca: RAIFFEISEN Bank
Cont: RO61 RZBR 0000 0600 1943 5088
Swift: RZBRROBU

Donațiile lunare recurente și Contractele de sponsorizare:
Vă rugăm contactați președintele Oana JILAVU la Oana@Orasul-Meu.com

Donații directe de 2% din taxa pe venit și 20% din taxa pe profit:
Nume: ASOCIATIA ORASUL MEU CULORILE MELE
Cod fiscal: 36809852
Banca: RAIFFEISEN Bank
ContRO61 RZBR 0000 0600 1943 5088 
Swift: RZBRROBU

Apăsați AICI pentru a descărca formularele ANAF 200 și apăsați AICI pentru a descărca formularele ANAF 230.

„Împreună putem să-i ajutăm, hai să arătăm că se poate!”

Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a investit în renovarea centrelor de plasament, a secțiilor de pediatrie și a spațiilor de așteptare din cadrul spitalelor pentru copii din București și din țară, a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice, a organizat petreceri și a oferit cadouri copiilor de Paște, Ziua Copilului, Moș Nicolae și Moș Crăciun. Toate produsele „Orașul Meu, Culorile Mele” sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: CărtureștiDivertaeMag.

Orasul Meu

Orasul Meu

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: Cărturești, Diverta, eMag. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!