Contact Orasul Meu

Informatii de contact Orasul Meu:

Puteți sa ne scrieti utilizând formularul de contact Orasul Meu de mai jos. Vom încerca să vă răspundem în 24 de ore.

-Dacă doriți informații mai detaliate cu privire la un produs, vă rugăm să selectați “Relații cu clienții”.

-Dacă doriți informații mai detaliate cu privire la cum se face o comandă, cu privire la livrarea dumneavoastră, la politica noastră de schimb sau de returnare, vă rugăm să selectați “Vânzări cu ridicata”.

-Pentru orice altă cerere, vă rugăm să selectați “Relații cu clienții”.

-Pentru a deveni distribuitor, vă rugăm să selectați “Vânzări cu ridicata”.

-Dacă sunteți jurnalist și doriți să aflați mai multe despre Orasul-Meu.com și despre ideea din spatele proiectului, vă rugăm să selectați “Contact presă”.

Formular de contact Orasul Meu:

Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a investit în renovarea centrelor de plasament, a secțiilor de pediatrie și a spațiilor de așteptare din cadrul spitalelor pentru copii din București și din țară, a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice, a organizat petreceri și a oferit cadouri copiilor de Paște, Ziua Copilului, Moș Nicolae și Moș Crăciun. Toate produsele „Orașul Meu, Culorile Mele” sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: CărtureștiDivertaeMag.

Orasul Meu

Orasul Meu

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!