Hărțile Kaufland,
proiect al Asociației „Orasul Meu, Culorile Mele”
Regulamentul concursului

 

Call Participanți:

„Orasul Meu, Culorile Mele”  acceptă aplicații până la data de 31.08.2017 din partea ONG-urilor care lucrează cu copii, sau a centrelor de plasament, pentru a participa la un concurs de colorat, pentru o șansă de a câștiga 5000 Euros. Premiul este oferit printr-o sponsorizare din partea Kaufland Romania.

Înscrierile sunt gratuite. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi colorând!

Fiecare Asociatie, Fundatie, ONG sau centru de plasament va intra in concurs împreună cu copiii pe care îi are în grijă, astfel primind câte o Hartă de Colorat Uriașă pentru
-fiecare 4 copii înscriși, cu vârsta sub 7 ani;
și / sau
-fiecare copil înscris, cu vârsta de peste 7 ani.

După terminare, participant vor trebui să trimită hărțile colorate prin poștă.

Un juriu selectat de “Orasul Meu, Culorile Mele” și Kaufland Romania va evalua fiecare intrare. Organizația câștigătoare va fi invitată să participe  la Ceremonia de Premiere, împreună cu copiii pe care-i are în grijă.

Criterii de eligibilitate:

“Hărțile Kaufland, de Orasul Meu, Culorile Mele” este sponsorizat de Kaufland. Concursul de colorat este deschis tuturor Asociatie, Fundatie, ONG sau centru de plasament pentru copii si centrelor de plasament cu activitate pe teritoriul României.

Ce trebuie să faci:

Participanții vor trebui să coloreze, în cea mai creativă manieră, Hărțile de Colorat Uriașe oferite de Kaufland Romania.

Fiecare participant va avea la dispoziție

 1. Până la data de 31.08.2017 să trimită Hărtile de Colorat Uriașe;
 2. Hărțile vor fi colorate folosind numai creioane colorate, Creioane ulei pastel, Creioane cerate, carioci, fără acuarele;
 3. Nu modificați formatul sau dimensiunea Hărților de Colorat Uriașe;
 4. Completați formularul de aplicație din colțul din dreapta sus al fiecărei Hărți de Colorat uriașă pe care doriți să o trimiteți. Asta ne va ajuta să vă identificăm și să vă înscriem intrarea în concurs;
 5. Trimiteți designul original prin poștă la adresa următoare:

„Orasul Meu, Culorile Mele”
Strada Dr N Turnescu 11
050467 Bucuresti
Romania

Prin trimiterea hărții, acceptați să intrați în concurs și să transferați drepturile de autor asupra lucrării către Asociatia „Orasul Meu, Culorile Mele”.

Important:

„Orasul Meu, Culorile Mele” nu va returna materialele primite.
Vă rugăm nu modificați formatul sau mărimea Hărților de Colorat Uriașe.
Nu folosiți acuarele.
Trimiteți prin poștă desenul dumneavoastră original la adresa următoare, înainte de data 31.08.2017

„Orasul Meu, Culorile Mele”
Strada Dr N Turnescu 11
050467 Bucuresti
Romania

Desfășurător:

„Orasul Meu, Culorile Mele” va procesa desenul și aplicația dumneavoastră imediat ce vor fi primite, pentru a se asigura ca sunt conforme cu regulamentul. Dacă aplicația dumneavoastră este aprobată, desenul dumneavoastră va deveni parte din portofoliul prezentat juriului.

“Orasul Meu Culorile Mele” încurajează ONG-urile pentru copii și centrele de plasament să trimită aplicațiile în timp util, pentru a putea pune laolaltă un portofoliu cât mai divers pentru a fi evaluat de juriu.

Vă vom anunța prin email când aplicația dumneavoastră va ajunge la noi si înregistrată.

ONG-urile pentru copii și centrele de plasament vor fi anunțate dacă juriul va desemna câștigătoare a concursului una dintre hărțile lor. Procesul poate dura o perioadă de timp, așa că vă rugăm să aveți răbdare. Urmăriți-ne pe facebook pentru a fi la curent cu desfășurarea evenimentelor.

Pentru orice nelămurire, contactați-ne la adresa de email concurs@Orasul-Meu.com.

Contact:

Pentru mai multe informații despre “Orasul Meu, Culorile Mele” și despre concursul de colorat, vă rugăm sunați la 0799 736 675 sau scrieți-ne pe concurs@Orasul-Meu.com

Drepturi:

 1. Prin trimiterea harții colorate, confirmați că:
 2. Sunteți cel care a colorat harta;
 3. Nu ați copiat lucrarea originală a altcuiva;
 4. Desenul dumneavoastră nu încalcă proprietatea intelectuală a altcuiva;
 5. Prin trimiterea hărților colorate către “Orasul Meu, Culorile Mele”, sunteți de acord să vă înscrieți în concurs și înțelegeți că veți transfera drepturile asupra lucrării către “Orasul Meu, Culorile Mele”;
 6. Dacă juriul vă va selecta desenul, veți fi premiat cu suma de 5000 Euro, sponsorizare din partea Kaufland Romania;
 7. “Orasul Meu, Culorile Mele” va continua să dețină drepturile asupra desenului trimis, inclusiv dreptul de a reproduce sau a folosi lucrarea, sau de a o reprinta.

Exonerare de raspundere :

Prin trimiterea harții colorate in original prin poștă, sunt de acord cu toate condițiile de mai sus, și înțeleg că “Orasul Meu, Culorile Mele” nu este responsabil de deteriorarea sau pierderea materialelor trimise către ei.

Dacă juriul vă va selecta designul, veți fi premiat cu suma de 5000 Euro, sponsorizare din partea Kaufland Romania. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial denumit in continuare ’’ Regulamentul concursului’’, fiind obligatoriu pentru toti participantii.Prezentul Regulament este disponibil spre consultare  in mod gratuit tuturor participantilor pe www.orasul-meu.com.

ONG-ul sau centrul de plasament va trebui să aducă un acord scris din partea tutorilor legali ai copiiilor. Fotografii de la eveniment vor fi făcute publice.

Pentru mai multe informații despre ONG-ul nostru, și despre concursul  “Kaufland maps, by Orasul Meu Culorile Mele”, vă rugăm accesati site-ul https://www.orasul-meu.com sau scrieți-ne pe concurs@Orasul-Meu.com

LE  URĂM SUCCES CELOR MICI!