Înscrierile în proiect s-au încheiat pe data de 30 Novembrie 2019. Vă mulţumim!

„Tendințele în materie de consum al unor gustări luate între mese printre copiii români arată că acest lucru se întâmplă mai mult ca niciodată – aceștia mănâncă în medie de trei ori pe zi între mese, cele mai mari creșteri fiind înregistrate cu în rândul consumului de bomboane și gustări sărate”

-O publicație a Centrului FRD, într-un studiu realizat pentru Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România

„Rezultate: Prevalența supraponderabilității și a obezității în rândul copiilor români variază între 17% și 30%. Obezitatea afectează mai mulți băieți decât fetele și în special copiii de vârstă școlară „.

-Moldovanu F, Nanu M, Ardeleanu I, et al, Excesul de greutate și obezitatea la copiii români 2017, pag. 161

Copiii noștri sunt viitorul nostru!

„Copiii bine hrăniți se descurca mai bine la școală, devin adulți mai sănătoși și sunt capabili, la rândul lor, să ofere propriilor lor copii un început mai bun în viață”.

– UNICEF, 2006

VIZIUNEA NOASTRĂ:

FIECARE COPIL ESTE SĂNĂTOS, ACTIV ȘI PREGĂTIT SĂ ÎNVĂȚE.

MISIUNEA NOASTRĂ:

MOBILIZAREA ȘCOLILOR, FAMILIILOR ȘI COMUNITĂȚILOR SĂ IA MĂSURI CARE CONDUC COPIII LA O ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ ȘI ACTIVITĂȚI FIZICE, UTILIZÂND TERAPIA PRIN ARTĂ ȘI ATELIERE DE LUCRU/WORKSHOP-URI.

 

Şcolile şi grădinițele care vor să se înscrie o pot face până la sfârșitul lunii septembrie, prin email la adresa iulian@orasul-meu.com sau printr-un mesaj pe facebook.com/OrasulMeuRomania. Proiectul continuă până la sfârșitul anului 2018.

Cu ajutorul dvs., putem promova creșterea consumului de fructe și legume, activități fizice și putem oferi părinților și familiilor un instrument puternic și pozitiv pentru a ajuta copiii să fie încântați de un stil de viață mai sănătosAcesta este angajamentul nostru de a pune capăt epidemiei de obezitate din România!

Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a investit în renovarea centrelor de plasament, a secțiilor de pediatrie și a spațiilor de așteptare din cadrul spitalelor pentru copii din București și din țară, a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice, a organizat petreceri și a oferit cadouri copiilor de Paște, Ziua Copilului, Moș Nicolae și Moș Crăciun. Toate produsele “Orașul Meu, Culorile Mele” sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: CărtureștiDivertaeMag.

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!