„Ce Mâncăm?”

Asigurăm crearea unor grădinițe sănătoase:

Obiceiurile sănătoase contribuie la reducerea riscului de boală, îmbunătățirea sănătății emoționale, concentrarea și învățarea sporită și alte calități care contribuie la o viață mai bună. Deci, cum ne asigurăm că copiii învață obiceiuri sănătoase? Prin crearea Grădinițelor sănătoase.

De ce Grădinițe?

Copiii petrec peste 1.200 de ore pe an la grădiniță. Comunitatea Grădiniței – incluzând profesori, personal, părinți și voluntari – oferă informații, sprijin și modelare neprețuite pentru inducerea unor comportamente sănătoase care modelează viața copiilor și îi ajută să învețe și să prospere.

Abordarea Noastră

Prin conștientizare și sensibilizare strategică, reunim părinții și familiile și le punem la dispoziție instrumentele de care au nevoie pentru a susține demersul de a realiza grădinițe mai sănătoase. La fel procedăm și cu personalul Grădiniței care dorește să le ofere copiilor mai multe oportunități pentru educație, alimentație sănătoasă și activitate fizică.

Rețeaua noastră în creștere de grădinițe sănătoase include peste 20.000 de copii și 288 grădinițe la nivel național. Abordarea noastră funcționează!

Viziune Noastră

„Fiecare copil poate fi sănătos, activ și pregătit să învețe.”

Fiecare copil: fiecare copil merită să învețe într-o grădiniță care prioritizează sănătatea, bunăstarea și educația sa.

Sănătos: Toate grădinițele ar trebui să predea și să promoveze standardele de nutriție.

Activ: Toți copiii ar trebui să aibă 60 de minute de activitate fizică în fiecare zi.

Gata să învețe: toți elevii ar trebui să fie pregătiți să învețe și să aibă succes – la școală și nu numai.

Ecuația Noastră de Succes

Toți copiii trebuie să dezvolte obiceiurile de viață necesare pentru o viață sănătoasă ca adulți de succes. Pentru ca acest lucru să se întâmple, școlile, familiile și comunitățile trebuie să se angajeze să lucreze împreună pentru a construi o cultură care să sprijine pe deplin Copilul.

Obiectivul Nostru Pe Termen Lung: Toate grădinițele partenere vor deveni promotoarele unei vieti mai sănătoase, oferind un mediu școlar în care nutriția, educația fizică și activitatea fizică susțin învățarea pentru a asigura că toți elevii sunt sănătoși, activi și pregătiți să învețe.

Rezultate Pe Planul Sănătății și Educației

Succes Academic: Copiii demonstrează o prezență mai bună, un comportament adecvat la clasă și performanță academică îmbunătățită.

Schimbare Comportamentală: Copiii adoptă comportamente asociate cu alimentația sănătoasă și activitatea fizică.

Cunoașterea Comportamentelor Sănătoase: Copiii își dezvoltă și conștientizează comportamentele asociate cu alimentația sănătoasă și cu activitatea fizică.

Mediu De Gradinița Sănătos: Grădinițele promovează sănătatea oferind un mediu în care alimentația, sportul și cele mai bune practici de educație fizică  susțin învățarea.

Sunteți părinte și / sau profesor? Contactați-ne AICI pentru a vă înscrie Grădinița în programele noastre gratuite.

Incepeti simplu cu ce mancam

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!