Țineți copiii în mișcare

De acum înainte, a sosit luna, ceea ce înseamnă că anul școlar se apropie de sfârșit, iar vremea devine mai tentantă să ieșim în aer liber. De aceea este momentul potrivit să vă duceți copiii și / sau studenții în mișcare. Iată sfaturile echipei noastre de a fi activi. 

1-Încurajați unele jocuri în activități zilnice – există multe lucruri pe care le puteți face în interior și în afara. 

2-Pe data de 8 mai, ziua este sărbătorită. „Pentru a merge pe o bicicletă școlară.” Încurajați copiii să meargă sau să meargă la școală în acea zi. 

3-Se poate face și la nivel de familie. Urmăriți activitățile dvs. (câți pași ați făcut sau câte mile sau mile) și având o țintă fixă ​​pe zi. 

4-Căutați copiii dvs. în parc sau evenimente care implică mișcări și creativitate. Hobby-urile celor mici au fost încurajate sau descoperite 

5-Efectele pozitive ale activității fizice asupra sănătății generale și a bunăstării sunt bine documentate. Nu ratați șansa dvs. în această lună pentru a arăta copiilor cât de important este să continuați să vă mișcați.

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: Cărturești, Diverta, eMag. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!