Micul dejun – cea mai importantă masă a zilei

Te întrebi de ce se zice că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei? Iată doar câteva motive pentru care copilul dumneavoastră ar trebui să mănânce un mic dejun sănătos în fiecare dimineaţă:

  • – Studiile arată că mâncatul micului dejun în fiecare zi este important pentru menținerea unei greutăți sănătoase. Atunci când copilul dumneavoastră îşi începe ziua cu un mic dejun sănătos, va fi mai puţin înclinat să mănânce gustări calorice în timpul dimineții.
  • – Consumul unui mic dejun bine echilibrat creşte aportul de fibre, vitamine și minerale, în special fier și vitamina C; aceste elemente nutritive sunt esențiale într-o dietă echilibrată. De fapt, un mic dejun bun oferă o pătrime din necesarul de energie și nutrienți.
  • – Copiii care mănâncă un mic dejun sănătos tind să aibă o performanță academică îmbunătăţită, o atenție sporită, o prezență mai bună și o hiperactivitate scăzută în școală.
  • – Săritul peste micului dejun va face de multe ori copilul să se simtă obosit, agitat sau iritabil până la jumătatea dimineții. Prin micul dejun, copilul dumneavoastră va avea energie pe tot parcursul dimineții și îl va ajuta să se concentreze mai bine în clasă.

Știați că?

Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com, precum și în magazinele de top cum ar fi: Cărturești, Diverta, eMag. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!