1 Abonează-te la știri - Orasul Meu

Abonează-te la știri

Abonează-te la știri Ce Mancam?

Fiți la curent cu ce se întâmplă cu programul nostru național „Ce-Mancam?”. Înscrieți-vă pentru a primi știri, sfaturi, evenimente, idei și oportunități pentru îmbunătățirea sănătății copiilor chiar în căsuța de dumneavoastră e-mail.

  Da! Înscrieți-mă. În acest buletin informativ lunar, veți primi actualizări cu privire la evenimentele, ideile și recomandările viitoare pentru implicarea în sănătatea copilului dumneavoastră acasă și la școală, de la crearea de mese sănătoase la spații active.

  Ajutați-ne să continuăm munca noastră vitală servind copiilor, familiilor, grădinițelor și comunităților din toată țara.

  Asociația Orașul Meu, Culorile Mele este un ONG românesc care și-a luat angajamentul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor de toate tipurile, din România. Cu ajutorul partenerilor, Orașul Meu, Culorile Mele a conceput cel mai mare proiect de Terapie prin Artă desfășurat în România pentru a minimiza impactul negativ al spitalizării pe termen lung asupra copiilor cu afecțiuni cronice. A elaborat seminare și ateliere care le oferă părinților instrumentele necesare pentru a stabili un echilibru între viața aglomerată de familie și muncă. Asociația a mobilizat școli, părinți, tutori și comunități, pentru a crea medii școlare sănătoase pentru copiii noștri.

  Știați că?

  Toate produsele "Orașul Meu, Culorile Mele" sunt disponibile de la magazinul nostru on-line la www.Orasul-Meu.com. Vânzările noastre ajută asociația noastră să finanțeze renovarea și să dezvolte programele de terapie artistică în instituțiile medicale și orfelinatele din România. Fiecare donație este apreciată călduros.

  Vă mulțumim pentru solidaritatea voastră!